Egészség? Pénz? Szerelem?
Kíváncsi mit hoz a jövő?
Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 20 04

Próbálja ki az ingyen jóslást!

Jósoltasson ingyen, egyszerűen, bármilyen témában írásban az EZO.TV oldalán!
Keresse fel az ezo.tv oldalát, regisztráljon, majd válassza ki az önnek rokonszenves, ingyen jóslást is nyújtó jóst. Tegye fel az általános vagy konkrét élethelyzetre vonatkozó kérdését és olvassa el jósunk szakszerű válaszát, a jós aloldalán. Mindezt teljesen ingyen! További részletekért kattintson ide!
 

Készítsen saját jóstesztet!

Ha érdekli a jóslás, sőt ki is szeretné próbálni valamelyik „javasasszonyt” vagy mágust – akár személyesen, akár telefonon –, akkor nyilván nem akar csalódni a jóslás alkalmával. De hogyan válasszunk magunknak jóst?

A legnehezebb kérdés, hogy mi alapján válasszon jóst az érdeklődő. Érdemes leszűkítenünk ezért a kört, amiből válogatunk. A legegyszerűbb szűkítési módszer, hogy kikeressük azokat a jósokat az oldalon, akik biztosan jósolnak abban a témában, amit mi is fontosnak tartunk, amiről kérdezni szeretnénk. Ha például az anyagi helyzetünk foglalkoztat, akkor keressünk rá azokra a jósokra, akik ebben a témában adnak tanácsot. Fontos, hogy saját személyiségünknek megfelelő jóst találjunk, tehát nézzük meg, milyen típusba sorolja az adott honlap a jósait. Ha például érzékenyek vagyunk, ne válasszunk szókimondó, „nyers” stílusú jóst, inkább a beleérző fajtára szűkítsük tovább keresésünket! Lényeges lehet még, milyen eszközt (jóskártya, kristálygömb, rúnák, inga stb.) használ a jós, bár ennek a jelentősége telefonos jóslásnál nyilván valamivel kisebb, mint személyes találkozó esetén.

Ha túl estünk az ilyen jellegű, objektívnek mondható szűkítéseken, még szinte biztos, hogy számos megfelelő jós áll rendelkezésünkre. Innentől a szimpátia, a bemutatkozó anyag és a fotó dönthet... Vagy: létezik egy ennél sokkal hatékonyabb módszer is, mégpedig az ingyen jóslás!

Sok jósoldalon van ingyen jóslás opció. Az Ezo.TV oldalán például sok jós él ezzel a lehetőséggel. Ha van kedvünk hozzá, próbáljuk ki akár mindegyiküket, de ügyeljünk rá, hogy „jósjelöltjeinknek” mindig ugyanazt a kérdést tegyük fel! Egy olyan kérdést, amely foglalkoztat minket, de nem a legégetőbb a számunkra. A válaszok alapján pedig már egyszerű eldönteni, kit érdemes felhívni, felkeresni.

Mire figyeljünk a kapott válasznál? Mivel az ingyen jóslás egyetlen kérdésre adott választ tartalmaz, gyanús lehet a túl bő lére eresztett szöveg (mit fog akkor mondani, ha többet kérdezek?) – éppúgy, mint a túl rövid, teljesen általános válasz. Ezen kívül fontos persze, hogy konkrétan mit mond a jós: hihető-e, vagy éppen a valóságtól teljesen elrugaszkodott a válasz? Végül azt se feledjük, hogy mindenkinek tükröződik a hozzáállása, személyisége már írásának stílusán is! Ha a szöveg szép, tagolt, „jó ránézni”, az sokkal megnyugtatóbb, bizalomgerjesztőbb, mint az ellenkezője.

Remélem, mindezek segítenek a megfelelő jós kiválasztásában!


Vissza